3 april 2009
14:40

Lysekils Hockey

Referat: Eksjö HC - Lysekils Hockey

Eksjö startade bäst men sedan kom Lysekil igen och kunde till slut vinna med 6-2, ett resultat som inte riktigt speglade matchen.

Viktor Dahlsten öppnade målskyttet i första perioden efter lite slarv av en back i Lysekil men bortalaget kunde svara ganska snabbt i och med 1-1. Man gjorde sedan också 1-2 innan period ett var slut. I andra perioden kollapsar Eksjö och bortalaget går fram till hela 6-1. Fredrik Manley tröstmålar för Eksjö men förlusten var ett faktum.

Eksjö kontrollerar första perioden och spelar mycket stabilt trots 1-2 underläge. När Lysekil sedan gör 3-1 i andra perioden rann resultatet iväg och Eksjö tjurade ihop. Ikväll ställs man mot Åstorp.

Målskyttar, Eksjö: Viktor Dahlsten, Fredrik Manley.